Как да поправите бижута?

Не е нещо необичайно фини бижута като любимия чифт обеци да се разпаднат след дълго носене. Вместо да изхвърлите тези обични вещи с висока сантиментална стойност, със секундните лепила на Loctite - Super Bond течен и Super Attak течен, можете да им вдъхнете нов живот и отново да им се радвате. Мощна формула е разработена така, че да образува издръжлива спойка, която след изсъхването си остава прозрачна и невидима и гарантира изключителна трайност. Loctite Super Attak Control е с лесна за хващане и изстискване бутилка, което го прави идеален за прецизни поправки.

Следвайте нашите указания стъпка по стъпка:

1. Двете части на обецата трябва да бъдат внимателно почистени, като се отстранят всички стари остатъци от лепила и замърсявания, и да са напълно сухи.

2. Внимателно нанесете тънък, равномерен слой лепило върху едната от частите на обецата, които ще съединявате. Здраво натиснете двете части от обецата една за друга и задръжте няколко минути.

3. Не ги движете, докато не залепнат. Не се тревожете, ако излезе излишно лепило – то може лесно да се отстрани след засъхване (виж т. 5).

4. За най-добри резултати, преди да си носите обеците отново, изчакайте поне един час или до следващия ден.

5. Щом лепилото засъхне, ако има някакви остатъци, можете внимателно да ги остържете с остър нож или да ги изтриете с парцалче, напоено с препарат за почистване на лепило или лакочистител, съдържащ ацетон.

6. Веднага затворете капачката и съхранявайте лепилото на хладно и сухо място.

Препоръчани продукти: