Как да поправите кожена чанта?

Чест проблем при кожените чанти е разхлабването или разпадането на дръжката от продължителна употреба и носене на тежки предмети. С  Loctite Super Bond Power Gel и Loctite Super Attak Power Gel можете за нула време да възстановите скъсана дръжка на чанта. Благодарение на своята формула с каучук гелът действа отлично върху порести материали, като кожа и текстил. Той образува връзка, която е издръжлива и гъвкава, но не и крехка. Гъвкавото секундно лепило не капе и се нанася лесно и чисто – след изсъхването си оставя прозрачна, невидима, невероятно здрава връзка.

Следвайте нашите указания стъпка по стъпка:

1. Поставете чантата върху плоска повърхност, напр. маса, и почистете двете повърхности, които ще съединявате. Те трябва да са напълно сухи.

2. Внимателно нанесете тънък, равномерен слой лепило върху съответната повърхност на чантата и върху края каишката.

3. Притиснете двете части една към друга здраво и задръжте, докато залепнат.
Не движете частите, докато не залепнат. Не се тревожете, ако е останало излишно лепило – то може лесно да се отстрани след засъхване (виж т. 5).

4. Оставете поне 1-2 часа да засъхне, преди да използвате чантата отново. За най-добри резултати изчакайте до следващия ден.

5. Щом лепилото засъхне, ако има някакви остатъци, внимателно ги изтрийте с парцалче, напоено с препарат за почистване на лепило.

6. Веднага затворете капачката и съхранявайте в изправено положение на хладно и сухо място.

Препоръчани продукти: