Loctite Super Bond, Loctite Super Attak

Как да залепите счупена кана за вода?

Течните лепила на Loctite: Super Bond и Super Attak са иделни за поправка на стъкло. Щом засъхне, течността образува кристално прозрачни връзки при всякакви напуквания и счупвания на стъкло. Лепилата са водоустойчиви и издържат на миене в миялна машина. Освен това те не остава неприятни бели следи от лепило, но и издържат на температурни промени. Формулата с висока якост гарантира изключително трайни резултати.

Следвайте нашите съвети стъпка по стъпка:

  1. Измийте счупеното място с вода (не използвайте препарати за миене, тъй като това може да повлияе на ефикасността на лепилото). Подсушете добре. Повърхностите, които ще се съединяват, трябва да прилепват плътно една за друга.
  2. Внимателно изстискайте малка капчица лепило върху едната от счупените части. Здраво притиснете повърхностите една към друга и задръжте, докато залепнат.
  3. Не движете, докато повърхностите не залепнат.  Ако е останало излишно лепило, то може лесно да се отстрани след засъхване (виж т. 5).
  4. Преди употреба изчакайте поне 1-2 часа за пълно втвърдяване. За най-добри резултати изчакайте до следващия ден.
  5. Щом лепилото засъхне, ако има някакви остатъци, внимателно ги изтрийте с парцалче, напоено с препарат за почистване на лепило Loctite Glue Remover или с лакочистител, съдържащ ацетон.
  6. Веднага затворете капачката и съхранявайте лепилото в изправено положение на хладно и сухо място.

Препоръчани продукти: