Loctite Super Bond, Loctite Super Attak

Как да поправите счупена порцеланова фигурка?

Когато ценни антики или украшения със сантиментална стойност се счупят или разпаднат, това не означава непременно, че животът им е изтекъл. С течните лепила Loctite Super Bond и Loctite Super Attak ще ги възстанови по един сигурен и чист начин за нула време. Течното лепило е идеално за материали като керамика и глина, тъй като формулата му е специално създадена за бързо и здраво лепене. След залепването връзката изсъхва прозрачна за няколко секунди.  За поправка на предмети със сложна форма и изискващи много усилия поправки Loctite Super Attak Control предлага лесна за хващане и изцеждане бутилка и удължен накрайник за по-бързо и лесно нанасяне.

Следвайте нашите указания стъпка по стъпка:

1. Двете части на фигурката трябва да пасват плътно една към друга, да са без замърсявания или мазнини и да са напълно сухи.

2. Внимателно изстискайте малко количество лепило и го нанесете равномерно върху единия ръб на повърхностите, които ще лепите. Веднага след това притиснете двете части една за друга и задръжте.

3. Не движете частите, докато не залепнат. Ако отстрани излезе излишно лепило, то може лесно да бъде отстрането след засъхване (виж т. 5).

4. Изчакайте поне един час преди да пипате или местите фигурката. За най-добри резултати изчакайте до следващия ден.

5. Щом лепилото засъхне, ако има някакви остатъци, можете внимателно да ги остържете с остър нож или да ги изтриете с парцалче, напоено с препарат за почистване на лепило или лакочистител, съдържащ ацетон.

6. Веднага затворете капачката и съхранявайте лепилото в изправено положение на хладно и сухо място.

Препоръчани продукти: